توسعه ساحل جی لانگ، در یک حوزه یک کیلومتری متمرکز شده است. محلی که پس از رکود صنایع بندرگاه، به مکانی متروکه و ماشین رو تبدیل گشته بود. در کل راهبرد طرح در راستای بازگرداندن این ساحل شهری ، به میان مردمان جی لانگ بوده است.
طرح مذکور دارای شش مولفه بوده ودر جستجوی شرایطی است که در آن، شهر در برخورد با ساحل ، فراهم آورنده موقعیت های لبه ای متنوعی است که این خود افراد، امکان تجربه آب را از طرق مختلف می دهد. طرح در پی بنا نهادن تفرجگاهی باشکوه با مقیاسی شهری است، مکانی بزرگ و پر از چشم انداز برای حرکت. طرح همچنین فضاهایی چون بندرگاه را برای تاکید و تقویت تفرجگاه خطی ایجاد می کند. کاربرد بافتها و ترکیبها، مبلمان، ریتم ها و فرمها، جزئیات سایت را غنی ترمی سازد.
در کل پروژه متشکل از سه بخش اصلی است که شامل تفرجگاه، بندرگاه و پارک گمرک می باشد. تفرجگاه عریض پیاده رو، توسط نخلهای واشنگتن و سکوهای استراحت فراوانی که بدقت جانمایی شده اند، طراحی گشته است. این معبر عمومی، نواری پیوسته را در امتداد ساحل فراهم آورده و ردیفی ازمقاصد مکانی را به یکدیگر اتصال می دهد. تفرجگاه، بطور ظریفی بر روی زمین نقش بسته و قویا در امتداد لبه هایش بند بند می شود. و بدین ترتیب یک ریتم تکراری در امتداد لبه آب، از طریق نشیمنگاههای عظیم ابراز وجود می نماید. بندرگاهی کوچک در امتداد بازارچه خورده فروشی اصلی جی لانگ قرار گرفته است؛ مکانی که بندرگاه بعنوان کانون فعالیت های عابر پیاده طراحی و شامل امکانات و تاسیسات اسکله، یک سالن بازی، تسهیلات هنری، تندیسها و سکوهای استراحت می باشد. پارک گمرک نیزکه در مرکز ساختمان گمرک قرار گرفته، از یک زمین بازی به همراه محوطه چمن مواج، فضاهای مکث مجاور هم، اشکال مختلف آب، عرشه و تصاویر گرافیکی تشکیل شده است.
مجموعا جزئیات طرح، بیان کننده تاریخ جی لانگ بعنوان مرکز تجارت در ویکتوریای غربی است، که شامل خصیصه هایی چون جعبه های محموله کشتی است. تجربه پویای شب هنگام، نیز از طریق نورپردازی جامع سایت میسر بوده و از نکات برجسته طرح می باشد.
گلریز فرزام فر